Her Er, Hvordan Du Laver Din Egen Hånd Sanitizer

Forhindre Corona Covid-19-virus, se teknikken for at fremstille håndrenser. Ud over at vaske hænder ofte med sæbe foreslås brugen af ​​han sanitizer også til at undslippe corona covid-19-virussen. Ud over at købe det på apoteker og apoteker kan man også lave håndesinficerende derhjemme.

Hand Sanitizer er et antiseptisk middel i flydende form, der fungerer til at hæmme eller bremse væksten af ​​mikroorganismer i levende legemsvæv. Det antages, at denne væske beskytter os mod eksponering for corona covid-19-virussen. Håndrensningsmiddel kan fremstilles af dig selv ved hjælp af ingredienser, der er anbefalet. Materialerne inkluderer 96 procent ethanol, 98 procent glycerol, 3 procent hydrogenperoxid sammen med sterilt vand og destilleret vand.

men det, der skal huskes, er at bruge håndrensningsmiddel klogt. fordi brugen af ​​håndrensere ikke forventes at være overdreven, fordi det kan forårsage irritation.

Sådan opretter du en håndrensningsanordning:

Hvordan man laver håndrenser
 • En mængde på 833 ml 96 procent ethanol blev sat i en 1000 ml målekop.
 • Tilsæt 41,7 ml 3 procent hydrogenperoxid til målekoppen, der indeholder ethanol.
 • Tilsæt 14,5 ml 98 procent glycerol ved hjælp af en målekop. Sørg for, at den resterende glycerol ikke sidder tilbage med metoden til at skylle den med vand.
 • Hvordan man laver håndrenser
 • Tilsæt vand op til 1000 ml, omrør, indtil det er blandet.
 • Overfør blandingen til en ren glasflaske.
 • Opbevares i 72 timer for at bestemme, om der ikke er kontaminering af organismen i flaskebeholderen.
 • Håndrenser er klar til brug.

Det er vigtigere at vaske hænder
men så snart Wiku understregede, selvom det anbefales at bruge håndrensningsmidler, er vask af hænder med sæbe og rindende vand stadig den mest effektive teknik til at dræbe vira. hvis der ikke er sæbe, kan håndrensningsmiddel bruges.

Ud over de ovennævnte metoder er der også andre teknikker til fremstilling af håndesanisatorer, de følgende metoder til at fremstille din egen håndsanisator med fem enkle ingredienser. Der er fem lette materialer, der kan bruges til at danne en håndrenser.

Her er anmeldelser:

Hvid eddike
Eddike bruges ofte i husholdningsrensningsformler takket være dens evne til at opløse rester og neutralisere lugt. Derudover er eddike også ikke-giftig og har evnen til at nedbrydes, mens den gør den miljøvenlig. nogle studier afslører, at dens høje surhedsgrad kan hjælpe med at dræbe bakterier, hvilket gør det til et effektivt desinfektionsmiddel.

Aloe Vera
Aloe vera er en magisk plante af forskellige grunde. Denne antagelse skyldes, at aloe vera virker på blød hud og er et populært middel mod forbrændinger og irritationer. hvis det er nødvendigt for en håndrenser, kan aloe vera hjælpe med at holde huden fugtig og blød.

Aloe vera gel kan bruges afhængigt af det formål, du leder efter. Gelen kan ofte efterlade en klistret rest, mens væsken er mere velegnet til sprayversionen.

Æterisk olie
Æteriske olier kan være kontroversielle i nogle kulturer. essentielle olier er dog blevet brugt i årevis til bekæmpelse af forskellige sygdomme og infektioner.

Æteriske olier roses generelt for deres antibakterielle, antimikrobielle eller svampedræbende egenskaber, herunder tea tree-olie, citrongræs, eukalyptus, pebermynte og appelsiner.

Kolloid sølv
Fra nogle referencer er kolloidalt sølv kendt som et naturligt antibiotikum. De antimikrobielle egenskaber ved kolloidt sølv er dybest set sølvioner og nanopartikler suspenderet i en væske, såsom vand. Kolloidalt sølv bruges stadig af aktuelle medicinske fagfolk som et antiseptisk middel til at behandle sår effektivt.

Derudover er kolloidt sølv ofte også nødvendigt som en antibiotisk belægning på medicinsk udstyr. Kolloidalt sølv fås i helsekostbutikker sammen med urteprodukter og websteder.

alkohol
Verdenssundhedsorganisationen anbefaler, at formler, der indeholder mere end 60 procent alkohol, er de mest effektive til at dræbe bakterier. det betyder dog ikke, at du er nødt til at storme steder, der sælger spiritus (mest sprit i gennemsnit kun indeholder 40 procent alkohol). Det er bedre at bruge formler, der er foreslået på det farmaceutiske niveau, herunder isopropylalkohol.

Hvordan man laver
 • Så meget som 120 ml (et halvt glas) filtreret vand eller aloe (base)
 • 120 ml (halvt glas) hvid eddike
 • 10-12 dråber æterisk olie
 • 1 spiseskefuld kolloid sølv med isopropylalkohol

Efter at alle ingredienserne er forberedt, blandes den i skålen. Brug en mindre beholder eller flaske til at gøre det mere praktisk.

rekord
Mange af ingredienserne ovenfor er ikke testet uafhængigt, og der er heller ingen videnskabelige beviser, der viser, at de kan dræbe eller beslutte spredning af Covid-19-virussen.

Brug af en håndrensningsmiddel kan ikke erstatte vask af hænder grundigt, hvilket betragtes som den mest effektive metode til at dræbe bakterier.