Štai Kaip Pasidaryti Savo Rankos Sanitarą

Užkirskite kelią „Corona Covid-19“ virusui, žiūrėkite rankų sanitarų gaminimo techniką. Norint ne tik dažnai plauti rankas muilu, taip pat siūloma naudoti Han sanitizer, kad būtų išvengta corona covid-19 viruso. Rankinius sanitarinius prietaisus galite nusipirkti ne tik vaistinėse ir vaistinėse, bet ir namuose.

Rankų valymo priemonės yra skystos formos antiseptikas, kuris slopina arba sulėtina mikroorganizmų augimą gyvuose kūno audiniuose. Manoma, kad šis skystis apsaugo mus nuo korona covid-19 viruso poveikio. Rankų higieną galite pasidaryti patys, naudodamiesi rekomenduojamais ingredientais. Sudedamąsias dalis sudaro 96 procentai etanolio, 98 procentai glicerolio, 3 procentus vandenilio peroksido, taip pat sterilus vanduo ir distiliuotas vanduo.

Tačiau reikia atsiminti, kad protingai naudokitės rankomis. nes tikimasi, kad rankų sanitarijos priemonių naudojimas nebus per didelis, nes tai gali sudirginti.

Štai kaip padaryti rankinį sanitarą:

Kaip pasidaryti rankų sanitarą
  • Į 1000 ml matavimo taurę buvo įpilta 833 ml 96 procentų etanolio.
  • Į matavimo taurę, kurioje yra etanolio, įpilkite 41,7 ml 3 procentų vandenilio peroksido.
  • Įpilkite 14,5 ml 98 procentų glicerolio naudodami matavimo taurę. Įsitikinkite, kad likusio glicerolio neliko po skalavimo vandeniu.
  • Kaip pasidaryti rankų sanitarą
  • Įpilkite vandens iki 1000 ml, maišykite, kol susimaišys.
  • Mišinį supilkite į švarų stiklinį butelį.
  • Laikykite 72 valandas, kad nustatytumėte, ar iš butelio talpyklos negalima užkrėsti organizmo.
  • Rankinis dezinferatorius yra paruoštas naudoti.

Plauti rankas yra svarbiau
tačiau kai tik Wiku pabrėžė, nors buvo rekomenduota naudoti rankinius valymo įrenginius, veiksmingiausia technika naikinant virusus buvo plauti rankas muilu ir tekančiu vandeniu. Jei muilo nėra, galima naudoti rankinį dezinfekavimo įrankį.

Be aukščiau išvardytų metodų, taip pat yra ir kitų rankinių sanitarų gaminimo būdų, šie būdai yra patys rankiniai sanitarizatoriai iš penkių paprastų ingredientų. Yra penkios paprastos medžiagos, kurios gali būti panaudotos rankiniam sanitarui formuoti.

Čia yra atsiliepimai:

Baltasis actas
Actas dažnai naudojamas buitinėse valymo formulėse, nes jis gali ištirpinti likučius ir neutralizuoti kvapus. Be to, actas taip pat nėra toksiškas ir turi savybę suirti, todėl yra ekologiškas. kai kurie tyrimai rodo, kad didelis rūgštingumas gali padėti nužudyti bakterijas, paverčiant ją veiksmingu dezinfekavimo priemone.

Alavijas
Alavijas yra stebuklingas augalas dėl įvairių priežasčių. Ši prielaida yra todėl, kad alavijas veikia minkštą odą ir yra populiari priemonė nuo nudegimų ir sudirginimų. jei tai reikalinga rankoms dezinfekuoti, alavijas gali padėti išlaikyti odą drėgną ir švelnią.

Alavijo gelis gali būti naudojamas priklausomai nuo jūsų tikslo. Gelis dažnai gali palikti lipnią liekaną, tuo tarpu skystis yra tinkamesnis purškimo variantui.

Eterinis aliejus
Eteriniai aliejai kai kuriose kultūrose gali būti prieštaringi. tačiau eteriniai aliejai buvo naudojami daugelį metų kovojant su įvairiomis ligomis ir infekcijomis.

Eteriniai aliejai paprastai giriami dėl jų antibakterinių, antimikrobinių ar priešgrybelinių savybių, įskaitant arbatmedžio aliejų, citrinžolių, eukaliptą, pipirmėčių ir apelsinus.

Koloidinis sidabras
Iš kai kurių nuorodų koloidinis sidabras žinomas kaip natūralus antibiotikas. Koloidinio sidabro antimikrobinės savybės iš esmės yra sidabro jonai ir nanodalelės, suspenduotos tokiame skystyje kaip vanduo. Koloidinį sidabrą vis dar naudoja aktualūs medicinos specialistai kaip antiseptiką veiksmingai gydyti žaizdas.

Be to, koloidinis sidabras taip pat dažnai reikalingas kaip antibiotikų danga ant medicinos prietaisų. Koloidinį sidabrą galima įsigyti sveiko maisto parduotuvėse kartu su augaliniais produktais ir svetainėse.

Alkoholis
Pasaulio sveikatos organizacija rekomenduoja, kad formulės, kuriose yra daugiau kaip 60 procentų alkoholio, būtų veiksmingiausios užmušant mikrobus. Tačiau tai nereiškia, kad turite šturmuoti vietas, kuriose parduodama alkoholinė gėrimas (vidutiniškai daugumoje alkoholio yra tik 40 procentų). Geriau naudoti receptus, siūlomus farmacijos lygmeniu, įskaitant izopropilo alkoholį.

Kaip pasigaminti
  • 120 ml (pusė stiklinės) filtruoto vandens arba alavijo (bazinis)
  • 120 ml (pusės stiklinės) baltojo acto
  • 10–12 lašų eterinio aliejaus
  • 1 šaukštas koloidinio sidabro su izopropilo alkoholiu

Paruošę visus ingredientus, sumaišykite dubenyje. Norėdami, kad jis būtų praktiškesnis, naudokite mažesnę talpyklą ar butelį.

Pastaba
Daugelis aukščiau išvardytų ingredientų nebuvo savarankiškai ištirti, taip pat nėra jokių mokslinių įrodymų, kurie parodytų, kad jie gali užmušti ar nuspręsti išplėsti „Covid-19“ virusą.

Rankų sanitaru negalima kruopščiai pakeisti rankų plovimo, kuris laikomas veiksmingiausiu mikrobų naikinimo metodu.