ось як зробити власний дезінфікуючий засіб

Запобігайте дії вірусу Corona Covid-19, див. Техніку виготовлення дезінфікуючого засобу для рук. Крім частого миття рук з милом, пропонується також використання дезінфікуючого засобу для уникнення вірусу corona covid-19. Окрім придбання в аптеках та аптеках, засоби для дезінфекції рук можна робити і в домашніх умовах.

Санітизатор для рук - це антисептик у рідкій формі, який функціонує пригнічувати або уповільнювати ріст мікроорганізмів у тканинах живого тіла. Вважається, що ця рідина захищає нас від впливу вірусу corona covid-19. Засоби для дезінфікування рук можна виготовити самостійно, використовуючи рекомендовані інгредієнти. До складу інгредієнтів входять етанол 96 відсотків, гліцерин 98 відсотків, перекис водню 3 відсотки разом зі стерильною водою та дистильованою водою.

але так, що потрібно пам’ятати - розумно користуватися засобом для дезінфекції рук. тому що очікується, що використання засобів для дезінфекції рук не буде надмірним, оскільки може викликати роздратування.

Ось як зробити дезінфікуючий засіб для рук:

Як зробити дезінфікуючий засіб
  • Кількість 833 мл 96-відсоткового етанолу було поміщено в мірну чашку на 1000 мл.
  • Додайте 41,7 мл 3-відсоткового перекису водню в мірну чашку, що містить етанол.
  • Додайте 14,5 мл 98-відсоткового гліцерину за допомогою мірної чашки. Переконайтесь, що залишився гліцерин не залишився методом промивання його водою.
  • Як зробити дезінфікуючий засіб
  • Додайте води до 1000 мл, перемішайте до змішування.
  • Перекладіть суміш у чисту скляну пляшку.
  • Зберігайте протягом 72 годин, щоб визначити, чи не є забруднення організму з контейнера для пляшок.
  • Ручний дезінфікуючий засіб готовий до використання.

Миття рук важливіше
але як тільки підкреслив Віку, хоча рекомендується застосовувати засоби для дезінфікування рук, миття рук з милом та проточною водою все ще було найбільш ефективною технікою знищення вірусів. якщо мила немає, можна використовувати дезінфікуючу засіб для рук.

Крім перерахованих вище способів, існують також інші методи виготовлення дезінфікуючих засобів для рук, наступні способи виготовлення власних дезінфікуючих засобів з п’яти простих інгредієнтів. Існує п'ять простих матеріалів, які можна використовувати для формування дезінфікуючого засобу для рук.

Ось відгуки:

Білий оцет
Оцет часто використовується в побутових очисних формулах завдяки його здатності розчиняти залишки та нейтралізувати запахи. Крім того, оцет також нетоксичний і має властивість розкладатися, роблячи його екологічно чистим. деякі дослідження показують, що його підвищена кислотність може допомогти вбити бактерії, що робить її ефективним дезінфікуючим засобом.

Алое Віра
Алое віра - чарівна рослина з різних причин. Це припущення, оскільки алое віра діє на м’яку шкіру і є популярним засобом від опіків та подразнень. якщо це потрібно для дезінфікуючого засобу для рук, алое може допомогти зберегти шкіру вологою і м’якою.

Гель алое вера може використовуватися залежно від мети, яку ви шукаєте. Часто гель може залишити липкий залишок, тоді як рідина більше підходить для версії спрею.

Ефірна олія
Ефірні олії можуть бути суперечливими в деяких культурах. однак ефірні олії роками використовуються для боротьби з різними захворюваннями та інфекціями.

Ефірні олії, як правило, оцінюють за їх антибактеріальні, антимікробні або протигрибкові якості, включаючи олію чайного дерева, лимонну траву, евкаліпт, м'яту та апельсини.

Колоїдне срібло
З деяких посилань колоїдне срібло відоме як природний антибіотик. Антимікробні властивості колоїдного срібла - це в основному іони срібла та наночастинки, суспендовані в такій рідині, як вода. Колоїдне срібло досі використовується медичними працівниками місцевої медицини як антисептик для ефективного лікування ран.

Крім того, колоїдне срібло також часто потрібно як антибіотичне покриття на медичних приладах. Колоїдне срібло можна придбати в магазинах здорової їжі разом з продуктами рослинного походження та веб-сайтах.

Алкоголь
Всесвітня організація охорони здоров’я рекомендує, щоб формули, що містять понад 60 відсотків алкоголю, є найбільш ефективними при знищенні мікробів. однак це не означає, що вам доведеться штурмувати місця, де продаються спиртні напої (більшість алкогольних напоїв в середньому містить лише 40 відсотків алкоголю). Краще використовувати формули, запропоновані на фармацевтичному рівні, включаючи ізопропіловий спирт.

Як зробити
  • Цілих 120 мл (півсклянки) відфільтрованої води або алое (основа)
  • 120 мл (півсклянки) білого оцту
  • 10-12 крапель ефірного масла
  • 1 столова ложка колоїдного срібла з ізопропіловим спиртом

Після того, як всі інгредієнти підготовлені, перемішайте в мисці. Використовуйте менший контейнер або пляшку, щоб зробити його більш практичним.

Примітка
Багато вищевказаних інгредієнтів не пройшли незалежну перевірку, а також немає жодних наукових доказів, які б свідчили про те, що вони можуть вбити або вирішити поширення вірусу Covid-19.

Використання засобів для дезінфекції рук не може замінити ретельно миття рук, що вважається найефективнішим методом вбивства мікробів.