Iată Cum Să vă Faceți Propriul Sanitizer De Mână

Preveniți virusul Corona Covid-19, consultați tehnica de realizare a Sanitizării mâinilor. În plus față de spălarea frecventă a mâinilor cu săpun, este propusă și utilizarea de sanitizator han pentru a scăpa de virusul corona covid-19. Pe lângă achiziționarea acestuia la farmacii și magazine de droguri, se pot face, de asemenea, acasă produse igienizante.

Sanitizerul de mână este un antiseptic sub formă lichidă care funcționează pentru a inhiba sau încetini creșterea microorganismelor în țesuturile corpului viu. Se crede că acest fluid ne protejează de expunerea la virusul corona covid-19. Dezinfectantul de mână poate fi făcut de unul singur folosind ingrediente recomandate. Ingredientele includ etanol 96%, glicerol 98%, peroxid de hidrogen 3%, împreună cu apă sterilă și apă distilată.

dar așa, ceea ce trebuie amintit este să folosiți cu atenție igienizatorul de mână. deoarece se estimează că utilizarea de produse igienizatoare de mână nu este excesivă, deoarece poate provoca iritații.

Iată cum se face un produs de dezinfectare pentru mâini:

Cum să faci Sanitizer de mână
  • O cantitate de 833 ml de 96% etanol a fost introdusă într-o cană de măsurare de 1000 ml.
  • Se adaugă 41,7 ml de peroxid de hidrogen de 3% la cupa de măsurare care conține etanol.
  • Se adaugă 14,5 ml 98% glicerol folosind o cană de măsurare. Asigurați-vă că glicerolul rămas nu a rămas cu metoda de clătire a acestuia cu apă.
  • Cum să faci Sanitizer de mână
  • Se adaugă apă până la 1000 ml, se amestecă până se amestecă.
  • Transferați amestecul într-o sticlă curată.
  • Depozitați timp de 72 de ore pentru a stabili dacă contaminarea organismului nu este disponibilă în recipientul sticlei.
  • Dezinfectorul de mână este gata de utilizare.

Spălarea mâinilor este mai importantă
dar de îndată ce Wiku a subliniat, deși a fost recomandată utilizarea de dezinfectanți pentru mâini, spălarea mâinilor cu săpun și apă curentă a fost încă cea mai eficientă tehnică pentru uciderea virusurilor. dacă nu există săpun, se poate folosi dezinfectant de mână.

În plus față de metodele de mai sus, există și alte tehnici de confecționare a dezinfectantelor de mână, următoarele metode pentru a face propriile produse de dezinfectare cu cinci ingrediente simple. Există cinci materiale ușoare care pot fi folosite pentru a forma un dezinfectant de mână.

Iată recenziile:

Oțet alb
Oțetul este adesea utilizat în formulele de curățare a gospodăriei datorită capacității sale de a dizolva reziduurile și de a neutraliza mirosurile. În plus, oțetul este, de asemenea, non-toxic și are capacitatea de a se descompune în timp ce îl face ecologic. unele studii expun că aciditatea ridicată a acestuia poate ajuta la uciderea bacteriilor, ceea ce îl face un dezinfectant eficient.

Aloe Vera
Aloe vera este o plantă magică din diverse motive. Această presupunere se datorează faptului că aloe vera funcționează pe pielea moale și este un remediu popular pentru arsuri și iritații. dacă este nevoie pentru un produs de desfacere a mâinilor, aloe vera poate ajuta la menținerea pielii umedă și moale.

Gelul de Aloe Vera poate fi utilizat în funcție de scopul pe care îl căutați. Gelul poate lăsa adesea un reziduu lipicios, în timp ce lichidul este mai potrivit pentru versiunea de pulverizare.

Ulei esențial
Uleiurile esențiale pot fi controversate în unele culturi. cu toate acestea, uleiurile esențiale au fost folosite de ani buni pentru a lupta împotriva diferitelor boli și infecții.

Uleiurile esențiale sunt, în general, lăudate pentru calitățile lor antibacteriene, antimicrobiene sau antifungice, incluzând uleiul de arbore de ceai, lemongrass, eucalipt, mentă și portocale.

Argint coloidal
Din unele referințe, argintul coloidal este cunoscut ca un antibiotic natural. Proprietățile antimicrobiene ale argintului coloidal sunt practic ionii de argint și nanoparticulele suspendate într-un lichid precum apa. Argintul coloidal este încă utilizat de profesioniștii medicali de actualitate ca antiseptic pentru a trata eficient rănile.

În plus, argintul coloidal este, de asemenea, adesea necesar ca acoperire de antibiotice pe dispozitivele medicale. Argintul coloidal este disponibil din magazinele de produse alimentare de sănătate, împreună cu produse și site-uri din plante.

alcool
Organizația Mondială a Sănătății recomandă ca formulele care conțin mai mult de 60 la sută alcool să fie cele mai eficiente în uciderea germenilor. cu toate acestea, asta nu înseamnă că trebuie să plouați locurile care vând lichior (majoritatea băuturilor conțin doar 40% alcool). Este mai bine să utilizați formule propuse la nivel farmaceutic, inclusiv alcool izopropilic.

Cum se face
  • Până la 120 ml (jumătate de pahar) de apă filtrată sau aloe (bază)
  • 120 ml (jumătate de pahar) oțet alb
  • 10-12 picături de ulei esențial
  • 1 lingură de argint coloidal cu alcool izopropilic

După ce toate ingredientele sunt preparate, amestecați în vas. Utilizați un recipient sau o sticlă mai mică pentru a-l utiliza pentru a-l face mai practic.

record
Multe dintre ingredientele de mai sus nu au fost testate independent și nici nu există dovezi științifice care să demonstreze că pot ucide sau decide răspândirea virusului Covid-19.

Folosirea unui produs de desfacere a mâinilor nu poate înlocui spălarea pe mâini, ceea ce este considerată cea mai eficientă metodă pentru uciderea germenilor.